Professionele presentatie Lees er hier alles over >

Html en css

Geplaatst op: 23-05-2013

Waarschijnlijk heeft u de termen Html en css wel al ooit horen vallen, maar klinkt het voor u nog steeds als Chinees. Dan kunt u hier op deze website wat meer te weten komen over deze begrippen zodat u de volgende keer ook kan meepraten als over deze termen gaat. Wij geven u graag informatie over deze termen, maar voeren het ook graag voor u uit. Zo moet u zichzelf niet belasten met deze ingewikkelde systemen, onze specialisten nemen het graag van u over.

Wat is Html en css?

Html oftewel hypertext markup language is een computertaal waar website mee gebouwd kunnen worden. De html-codes vertellen een browser wat die moet laten zien als mensen een website bezoeken. Css (cascading style sheets) zorgt dan voor de juiste kleur en lettertype voor uw website. De manier waarop dit systeem is opgebouwd heeft invloed op uw vindbaarheid in Google. Als de website op de juiste wijze gebouwd is kan Google deze sneller uitlezen en krijg je een betere beoordeling in Google. Voor u is dit waarschijnlijk nog onduidelijk, maar wij hebben hiervoor echte specialisten in huis die deze technieken helemaal onder de knie hebben.

Wij doen al het werk voor u!

Zonder zelf uren te verspillen aan het opbouwen van een website kunt u dit beter overlaten aan onze specialisten. Zij zetten in een mum van tijd een website op poten waarachter een goed ontwikkeld systeem zit. Naderhand kan u wel zelf teksten toevoegen aan uw website, dankzij een een eenvoudig systeem. Bezoek bijvoorbeeld de webshops van hbs carcleaning of kerstpakketten idee, die beide door ons zijn opgezet. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar.