Werkwijze

Geplaatst op: 13-05-2013

Er al eens over nagedacht hoe u wilt dat klanten uw bedrijf zien? Uw bedrijdsimago is alles behalve onbelangrijk. De manier waarop u uw website presenteert zal moeten aansluiten hoe u gezien wordt door anderen. U wilt natuurlijk wel dat uw website het ultieme visitekaartje wordt van uw gehele onderneming. Het is natuurlijk altijd herkenbaar als u uw huisstijl meeneemt in uw nieuwe website design, zodat vaste klanten uw bedrijf zullen herkennen.

Webdesign en webhosting

Nadat uw website natuurlijk helemaal klaar is om de lucht in te gaan, dient uw site ook gehost te worden. Dit betekent dat uw site ergens wordt opgeslagen in cyber space om bekeken te kunnen worden op het internet. Webdesign en webhosting gaan hand in hand als het gaat over het opzetten en onderhouden van websites.

Scoort met internet marketing

Hoe brengt u dan nog uw splinternieuwe website met uw product of dienst aan de man? Hoe krijgen klanten, potentieel, of al vaste klanten toegang tot uw website? Dit kan door een juiste internet marketing. SEO en SEA spelen hierin bijvoorbeeld een grote rol, evenals email marketing en affiliate marketing. Zo kunt u uw bekendheid natuurlijk vergroten door deze aspecten mee te nemen op uw website.

Speel in op sociale netwerken

Social media zijn vandaag de dag erg in opkomst. Dit omdat bijna 80% van de mensen onder de 35 jaar bijvoorbeeld in Nederland een Facebook account heeft. Dit social medium is dus ook een opmerkelijk succesverhaal. Daarnaast wordt er ook al veel getwitterd in Nederland. Social media zijn een belangrijk marketing instrument voor aanbieders van producten en diensten. Informatie wordt zo razendsnel verspreid en ook advertenties kunnen prikkelend werken.

In samenweking met u

Vele zaken die bij elkaar voor veel hoofdbrekens kunnen zorgen als u niet weet waar u aan toe bent. De medewerkers van Sitestrategie zullen u aan de hand nemen en door de vele mogelijke valkuilen loodsen, zodat ook u de beste keuze kunt maken voor die zaken die van belang zijn voor uw business. Bekijk klanten als de herenkleding shop Antony Morato van Antonymoratoshop.nl en de webshop voor kerstpakketten van 101kerstpakketten of bezoek onze portfolio pagina om een goed beeld te krijgen van de vele mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.